• PIERBURG

  Десетилетията работа в комбинация с обширните, иновативни и всепризнати способности във всеки аспект на двигателите са факторите, които дадоха насока в мисисята на Pierburg - прогресивно развитие и производство на иновативни части, модули и системи. Марката предлага high-tec решения.
  www.kspg-ag.de

 • TRW engine components

  TRW Automotive Engine Components е част от TRW. Отделът има над 100 годишен опит в производството на клапани и разпределителни валове. В собственият инжинерен център на групата постоянно се оптимизира дизайна и развойната дейност на клапани и разпределителни валове. Механичната и термалната издръжливост на компонентите се тества с помощта на компютърно пресъздадени симулационни изчисления. В резултат клиентът печели по-кратки срокове за развойна дейност, по-ниски разходи за системата и по-високо ниво на надеждност при работа.
  www.trw.com

 • LPR

  Италианският производител на съединители и хидравлични спирачки дължи качеството на продуктите си на дългогодишния си опит - от 1952.
  www.lpr.it

 • METALCAUCHO

  Това е испанския производител на авточасти, специализирал във френските автомобили. Произвежда различни видове тампони и гумени артикули.
  www.metalcaucho.com

 • PRO-TEC

  Немски производител на добавки за автомобилите. Продуктите са разработени така, че да гарантират оптимална производителност на всички бензинови и дизелови двигатели. Използването им гарантира премахването на дори най-малките частици замърсяващи цялата горивна, маслено-смазочна и охладителна система. За да завърши изцяло продуктовата серия, компанията предлага и аерозолна поддръжка.
  www.pro-tec-deutschland.com

 • ROADHOUSE

  Испански производител на накладки и спирачни дискове. Компанията залага на високо качество на добра цена.
  www.roadhouse.es

 • SWAG

  SWAG е марка с 55 годишна история в бранша. Компанията предлага резервни части за автомобили с номенклатура от над 16 000 артикула на вторичния пазар. Качеството на продукцията се гарантира от сертификатите DIN EN ISO 9001:2000, които фирмата успешно защитава. Гамата от артикули включва части за двигателя, ходовата част, управлението.
  www.swag.de

 • SCHONEK

  SCHOENEK е компетентен и сигурен партньор на автомобилния бранш от повече от 50 години. Фирмата произвежда изкуствени и гумени елементи, текстилни и други подобни детайли за автомобилите, като например стелки.
  www.schoenek.de

 • SOFIMA (UFI)

  Производител на въздушни, маслени, горивни и хидравлични филтри за всякакви автомобили. Наскоро беше погълната от италиaнския производител UFI.
  www.sofima-hyd.com

 • VIEROL (VAICO, VEMO)

  VIEROL AG е дружеството собственик на марките VAICO и VEMO. Това са производители на тампони, части по окачване и ходова част, масла и филтри, спирачни накладки и дискове, видни помпи, картери, както и части по климатичната инсталация и електрониката на автомобила.
  www.vierol.eu

 • VAICO

  VAICO произвежда части, като окачване на двигателя и скоростната кутия, тампони, гумени буфери, стабилизатори, аксиални лагери, прахозащитни комплекти, шарнири, линкове, колесни лагери и други гума/метал компоненти.
  www.vierol.eu

 • VEMO

  VEMO - марката символ на дългогодишен опит в авто електрониката и авто охладителната техника за Немски и Европейски автомобили. Такива части са стартери, сензори, клапани на инжекторите, електрически повдигачи за стъкло, електрически горивни помпи, ламбда сонди, алтернатори, дебитомери, регулатори, релета, запалителни свещи, части по запалването, моторчета за въздуха в купето, кабинни филтри, кондензатори, климатици, радиатори, перки за вентилатор, моторчета за вентилатори, термо релета, термостати, изсушители, изпарители, резистори.
  www.vierol.eu