• KM AUTO TECHNIK GERMANY

  На път по целия свят - с висококачествените съединители от KM Аутотехник Германия. Десетилетията технически и практически опит в областта на производството и търговията с резервни части за леки автомобили и камиони служат като отлична база за Робърт Кари и Албърт Манглър при основаването на КМ Аутотехник Германия.
  www.kmgermany.de

 • AVA COOLING SYSTEMS

  AVA COOLING SYSTEMS предлага широка гама от продукти за охладителни и климатични уредби. Почти всеки продукт за охлаждане на двигателя е достъпен с качеството на производителите на оригинални авточасти (OE).
  www.ava-cooling.com

 • AISIN

  Фирмата се занимава с производството и продажбата на резервни части за японски автомобили. Например скоростни кутии, съединители, ABS, ESC, врати, седалки, водни и горивни помпи...
  www.aisin.com

 • AL-KO

  AL-KO е испански производител на амортисьори. Фирмата произвежда както части за първично вграждане, така и за вторичния пазар. Гамата на компанията включва артикули за леки и тежкотоварни автомобили.
  www.al-ko.com

 • BEGEL

  BEGEL GmbH е немски производител на части за двигателя, съединители, вакуум помпи, ремъци, масла. Фирмата произвежда първичните части за товарните автомобили на MERCEDES BENZ.
  www.begelgermany.com

 • BOSCH

  Robert Bosch е водещ производител на авто части. Електроника, горивни системи, спирачни системи, филтри, диагностични уреди и дизелови системи - всичко това е под шапката на компанията.
  www.bosch.bg

 • BRITPART

  Britpart е независим продавач на едро за резервни части аксесоари за Land Rover. Фирмата продава на над 800 клиенти по целия свят, като списъкът включва и държавни агенции други учреждения.
  www.britpart.com

 • CASTROL

  Световен лидер в производството на смазочни материали - моторни, трансмисионни, диференциални, хидравлични масла, както и добавки за тях.
  www.castrol.com

 • DPH

  Немски производител на уплътнители. Фирмата произвежда резервни части за почти всички Европейски марки автомобили. Номенклатурата им включва над 150 000 артикула. Дейността на компанията датира от 1986 година.
  www.dph.de

 • ELRING

  Производител на уплътнители, на когото големите марки се доверяват. Частите им са предпочетени за вргаждане от производителите на автомобили. ЕLRING предлага богата гама от гарнитури - за двигателя, за капака на клапаните, на коляновия вал, и други по-детайлни артикули.
  www.elring.de

 • FAG

  За повече от 120 години Schaeffler Group с марката си FAG е един от водещите производители на прецизни търкалящи се лагери за автомобили, механизми и космическата индустрия. Във фабриката в Швайнфурт компанията разполага с една от най-големите пещи за лагери.
  www.fag.de

 • FEDERAL MOGUL: AE, GOETZE, NURAL

  Federal Mogul обединява марките АЕ, Goetze и Nüral. Марките са лидери в производството на части за двигателя - бутала, сегменти, клапани. Производители са и на съединители, водни, горивни, хидравлични помпи, части по окачването и ходовата част.
  www.federalmogul.com