• GAT

  GAT е млада и иновативна компания с фокус върху развитието и продажбите на химични продукти в автомобилната индустрия. Използването им гарантира премахването на дори най-малките частици замърсяващи цялата горивна, маслено-смазочна и охладителна система. Продукти съчетават най-новите познания за химическата наука с най-модерните тенденции в автомобилния и моторния инженеринг. За да гарантира качеството GAT сътрудничи с университети свързани с промишлеността, изследователски институти и държавни стандарти като TUV.
  www.gat-international.de

 • KILEN

  Kilen започва живота си през далечната 1675 г. като мелница за желязо, само на няколко стотин метра от днешната модерна фабрика. През 1849 г. компанията започва да произвежда тел и стоманено въже, а три години по-късно първата пружина е проектирана и произведена. Kilen Springs е синоним за висока технология на производство с повече от 150 години опит.
  www.kilensprings.com

 • KYB

  KYB е един от най-големите световни производители на амортисьори в света.KYB е един от най-големите доставчици на амортисьори за производителите на превозни средства в света. Над 1 милион KYB амортисьори се произвеждат всяка седмица. Продуктите с марка KYB осигуряват качество на световно ниво за клиентите на пазара на резервни части в Европа, Близкия изток и Африка. KYB Европа се основава близо до Дюселдорф, Германия, и заедно със своите 6 клона доставя амортисьори и пружини на Европейския пазар за резервни части.
  www.kyb-europe.com

 • BGS Technic

  BGS Technic - Германия, предлага широка гама от професионални ръчни инструменти и оборудване за съвременното работно място.Непрекъснатото участие в международни панаири, наложи компанията да работи в над 60 страни.
  www.bgstechnic.com

 • KNECHT

  KNECHT започва производството на въздушни, маслени и горивни филтри. През 1955 г. компанията става първата в Европа използвала филтърна хартия в филтри за двигатели. KNECHT сега е част от глобалната MAHLE Group, един от водещите производители на филтри и филтърни системи в света.
  www.mahle.com

 • RUVILLE

  Ruville е основана през 1922г. С над 90 годишна история, компанията се утвърдила като глобален доставчик на автомобилни части. RUVILLE е специалист в областа на двигател, ходова част и трансмисия в автомобилната индустрия. Покрива 90% от международния автомобилен пазар на авто части. Продуктовата гама е над 25 000 единици, които предлага като отделни компоненти и / или като комплект.
  www.ruville.com

 • BETA

  BETA UTENSILI, Италия (www.beta-tools.com) – професионални ръчни и пневматични инструменти, режещи инструменти и инструменти за обработка на метали, широк набор от специализирани инструменти за различни индустриални приложения, (http://www.betawork.com) работно облекло и обувки с широк спектър от нива на защита и използвани материали, произвеждани по най - строгите европейски норми и стандарти.
  www.beta-tools.bg

 • DENSO

  DENSO, водещ доставчик на съвременни автомобилни технологии, системи и компоненти за всички големи автомобилни производители в света, оперира в повече от 35 страни и региони, с около 140 000 служители. За изминалата фискална година, приключила на 31 март 2014 година, глобалните консолидирани продажби са в размер на 39.800 милиарда щатски долара.
  www.globaldenso.com

 • PHILIPS

  Подразделението на компанията Philips за производство на крушки за автомобилната индустрия е обявено за компания № 1 в света, позната на пазара с качествени технологии, иновативност и високо качество на предлаганите продукти.
  www.automotive.philips.com

 • VICTOR REINZ

  Под марката Victor Reinz®, Dana проектира, разработва и доставя широка гама от световноизвестни продукти и системи за автомобилната индустрия и свързаните с тях услуги и пазари на части за пълно обслужване на двигателя - запечатване, предпазване и други. Компанията също така осигурява уплътнителни материали и специални уплътнения с индустриално приложение, както и различни ключови компоненти за високотехнологични горивни клетки.
  www.reinz.com

 • DETA by Exide Technologies

  Exide Technologies, оперира в повече от 80 страни и разполага с продуктите и услугите, които да отговорят на нуждите от енергийно съхранение в сферата на транспорта и индустриалните пазари по цял свят. С повече от 120 години в бизнеса с батерии Exide има опит, високотехнологична база за научни изследвания и развитие, както и знания, за да предостави решения отговарящи на различните изисквания за съхранение на енергия.
  www.exide.com

 • MAHLE

  Като водещ световен партньор за автомобилната индустрия, MAHLE предлага уникална компетентност в развитието на двигателя с вътрешно горене и периферията към него.
  www.mahle.com